عزیز، درود!
انتخاب شهر
نیازمندیهای لوکوپوک
تخته سیاه
درد دل ها
مدیریت ارتباط با مشتریان
پنل پیامک لوکوپوک
تصاویر
دفترک
طراحی وب سایت
نیازمندیهای لوکوپوک
مسابقات تخته سیاه

فوت و فن های سالاد الویه بازاری ساده با مرغ با اسنپ فود

(1402 اسفند 17)

سالاد الویه همیشه و همه وقت انتخاب مناسبی است؛ این سالاد را می‌توان به عنوان غذای اصلی میل کرد یا آن را در مهمانی‌ها به عنوان یک سالاد خوشمزه در سفره پذیرایی جای داد. الویه را می‌توان با مرغ، کالباس یا ژامبون تهیه کرد، اما استفاده از گوشت مرغ، معمول‌ترین شیوه تهیه این غذا است. به باور بسیاری از افراد، سالاد الویه بازاری، طعم و مزه دیگری دارد و نمی‌توان آن طعم را در خانه تهیه کرد؛ اما این‌طور نیست. با رعایت نکات تهیه سالاد الویه می‌توان یک طعم جذاب و بازاری از این سالاد به وجود آورد.

طرز تهیه سالاد الویه

سالاد الویه غذای جذابی است که در زمان کوتاهی آماده می‌شود. با توجه با استفاده از مرغ و سبزیجات مختلف در ترکیب مواد اولیه، این سالاد را می‌توان یک غذای مقوی دانست.

مواد اولیه سالاد الویه با مرغ

ابتدا مواد اولیه زیر را آماده کنید و سپس به سراغ مراحل تهیه الویه بروید. البته اگر مواد اولیه در دسترس نبود یا زمان کافی برای تهیه این غذا را در اختیار نداشتید، می‌توانید با خرید آنلاین غذا اسنپ فود، الویه یا هر غذای دیگری را سفارش دهید.

  • سیب زمینی: ۴ عدد متوسط

  • تخم مرغ: ۴ عدد

  • گوشت مرغ بدون استخوان: ۴۰۰ گرم

  • پیاز: ۱ عدد

  • خیارشور: ۸ عدد متوسط

  • هویج: ۲ عدد

  • پیازچه: ۵۰ گرم

  • ذرت: به مقدار دلخواه

  • سس مایونز:۱ پیمانه

  • نخود فرنگی: نصف پیمانه

  • روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری

  • جعفری و شوید خرد شده: به مقدار دلخواه

  • نمک، آویشن و فلفل سیاه: به مقدار لازم

  • لیموترش تازه: ۱ عدد

  • گوجه گیلاسی، زیتون و کنجد (برای تزیین): به مقدار دلخواه

مراحل تهیه الویه

مطابق مراحل زیر پیش رفته و سالاد الویه را به سبک بازاری در منزل خود تهیه کنید:

  1. ابتدا سیب زمینی را با مقداری آب و نمک داخل قابلمه ریخته و روی شعله بپزید. نیم ساعت بعد، تخم مرغ را نیز داخل قابلمه بگذارید تا پخته شوند. هویج را نیز به صورت جداگانه بپزید تا نرم شود.

  2. مرغ را به همراه پیاز و ادویه‌ها روی حرارت قرار دهید و کف تشکیل شده روی قابلمه را بگیرید. اجازه دهید تا مرغ آبپز شود و سپس آن را ریش ریش کنید.

  3. سیب زمینی و تخم مرغ را پس از جدا کردن پوست، به همراه هویج بکوبید یا با چاقو به صورت ریز خرد کنید؛ البته پوره کردن آن‌ها انتخاب بهتری است.

  4. ذرت و نخود فرنگی را به صورت جداگانه بپزید تا نرم شوند. البته شما می‌توانید از کنسرو ذرت و نخود فرنگی نیز استفاده کنید که در این صورت باید کنسرو را در آب بجوشانید. در نهایت آن‌ها را آبکش کنید تا آب ذرت و نخود فرنگی جدا شود.

  5. خیارشور و پیازچه را به صورت نگینی و جعفری و شوید را ساطوری خرد کنید و همراه با تمامی مواد آماده شده در مراحل قبل، داخل یک ظرف بزرگ بریزید.

  6. آب لیموترش را بگیرید و با سس مایونز، روغن زیتون، آویشن و فلفل مخلوط کنید تا رقیق شود. حالا سس را روی مواد سالاد الویه بریزید.

  7. مقداری نمک اضافه کرده و مواد را به خوبی هم بزنید تا سس با تمام مواد اولیه ترکیب شود. حالا سالاد الویه را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا طعم‌ها به خوبی مخلوط شود.

  8. در نهایت سالاد را داخل ظرف سرو بکشید و با گوجه گیلاسی، زیتون، کنجد، سس مایونز یا هر چیز دیگری تزیین کنید.

فوت و فن‌هایی از تهیه سالاد الویه

رعایت برخی نکات و فوت و فن‌ها در طرز تهیه سالاد الویه مرغ، باعث می‌شود تا شما به هدف خود، یعنی تهیه یک الویه با طعم بازاری برسید:

  • پیش از پختن هویج، آن را پوست بگیرید و با مقداری کمی آب بپزید تا طعم خود را حفظ کند.

  • در تهیه سالاد الویه، سیب زمینی و تخم مرغ باید کاملا پخته شوند. دقت کنید که سیب زمینی عسلی برای الویه مناسب نیست.

  • مرحله قرار دادن سالاد در یخچال اهمیت زیادی دارد، چراکه باعث می‌شود تا طعم سس به خورد دیگر مواد برود.

  • گوشت سینه یا همان فیله مرغ، بهترین انتخاب برای درست کردن الویه است. پس از پخته شدن مرغ، صبر کنید تا آب داخل قابلمه به خوبی کشیده شده و عصاره مرغ جذب خود گوشت شود.

  • سیب زمینی را با آب سرد خنک نکنید، زیرا سفت می‌شود؛ در واقع اجازه دهید تا خود سیب زمینی خنک شود.

  • خیارشور نمک زیادی دارد، همچنین سس مایونز نیز نمک دارد، پس دقت کنید که سالاد شور نشود. در واقع پیش از اضافه کردن نمک، طعم سالاد را بچشید و اگر نمک نیاز داشت، مقداری اضافه کنید.

  • روغن زیتون مورد استفاده در روش پخت سالاد الویه باید از نوع بدون بو باشد.

  • به‌جای آبلیمو، از آب لیموترش تازه استفاده کنید، اما مقدار آن نباید زیاد شود؛ پس در اضافه کردن آب لیمو زیاده‌روی نکنید.

  • به جای پختن هویج، می‌توانید آن را با ریزترین حالت رنده آشپزخانه، رنده کنید.

  • علت شل شدن سالاد الویه را می‌توان آب انداختن خیارشور دانست. برای جلوگیری از این مشکل، پس از آنکه خیارشور را خرد کردید، آن را روی یک دستمال کاغذی آشپزخانه پهن کنید تا آب اضافی خیارشور کاملا خارج شود.

  • خیارشور را به‌جای رنده کردن، حتما خرد کنید؛ چراکه پس از رنده کردن، خیارشور آب پس می‌دهد.

  • از هم زدن بیش از حد سالاد الویه، به ویژه پس از اضافه کردن ذرت و نخود فرنگی پخته، خودداری کنید؛ چراکه ذرت و نخود له شده و ظاهر سالاد تغییر می‌کند.

سالاد الویه را با اسنپ فود سفارش بده

حال که با طرز تهیه سالاد الویه آشنا شدید، آماده هستید تا آن را در منزل درست کنید. سالاد الویه غذای جذابی است که از طریق آن می‌توان فینگرفودها و میان وعده‌های مختلف را نیز تهیه کرد. ترکیب مواد اولیه که در این مطلب معرفی شد، برای ایجاد طعم اصیل سالاد الویه لازم هستند، اما شما می‌توانید برخی از آن‌ها را مطابق سلیقه خود تغییر دهید.

برای سفارش سالاد الویه یا هر غذا و دسر دیگری، تنها کافی است تا به سایت یا اپلیکیشن اسنپ فود مراجعه کنید و هر آنچه را که میل دارید، سفارش دهید.

شما هیچ آگهی را در لیست علاقه مندی های خود ذخیره نکرده اید..